Raija Kara

Olen pitkän linjan hius- ja kauneusammattilainen.

Minulla on monipuolista työkokemusta vuodesta 1976 alkaen kosmetologina, kampaajana, ammatillisena opettaja, yrittäjänä, tietokirjailijana ja digitaalisen oppimateriaalin tuottajana sekä verkko-oppimisen koulutussuunnittelijana.
Erityisosaamisalani ovat kosmetiikan markkinoinnin luotettavuuden arviointi, kosmeettiset valmisteet, kosmetiikan lainsäädäntö, hius- ja kosmetologialojen työ- ja asiakasturvallisuus, kosmetiikan tieteellisesti todistetut vaikutukset sekä mahdolliset haittavaikutukset.

Mottoni on ”faktaan pyrkiminen on eettisyyden perusta”.

Kirsi Oksaharju

Olen koulutukseltani hiusalan ammatinopettaja ja opinto-ohjaaja. Parturi- ja kampaajamestaritutkintojen lisäksi olen näyttötutkintomestari.

Opettajana olen toiminut lähemmäs 30 vuotta, josta viimeiset 10 vuotta yrittäjänä. Näyttötutkintotoiminnassa ja sen kehittämisessä olen ollut mukana sen alusta -96 alkaen.

Oppikirja-, verkkomateriaali- ja opetussuunnitelmakirjoittamisen myötä oleellisen tiedon tiivistäminen tekstiksi on minulle intohimo. Ja tietenkin ydintiedon esille tuominen tekemisen taitona kiehtoo työssäni päivittäin.

Mila Hakalin

Olen koulutukseltani hiusalan ammatinopettaja, estenomi ja erikoisparturi-kampaaja sekä näyttötutkintomestari. Keväällä 2017 valmistuin tiimimestariksi ja suoritin tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon.

Opettajana olen työskennellyt yli 20 vuotta, jonka ohella olen toiminut yrittäjänä toistakymmentä vuotta. Lisäksi olen kirjoittanut hiusalan ammattilehteen lukuisia kolumneja, artikkeleja sekä pitänyt omaa kosmetiikan myyttejä murtavaa palstaa.

Erityisesti sydäntäni lähellä on kaiken faktan ja eettisyyden ohella niin sanottu sisäinen kauneus. Sisäinen kauneus heijastuu ulospäin ja ulkoinen esteettisyys hellii myös mieltä. Kauneus on kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauniita voivat olla myös teot.

Niko Sahlman

Olen koulutukseltani Parturi-kampaaja, sekä teatterimaskeeraaja. Työskentelen omassa liikkeessäni Riihimäellä sekä teen maskeeraaja-kampaaja-keikkatyötä. Suuret kiinnostuksen kohteeni ovat kasvivärjääminen sekä käsin solmitut peruukit ja viikset. Pidän kauneusalan mahdollisuuksista ja siitä, miten monipuolisesti alalla voi toimia.

Sissi Vartiainen

Toteutin pitkäaikaisen unelmani ja opiskelin aikuisena hiusmuotoilijaksi. Parturi-kampaajamestariksi valmistuin 2014. Mestariopintojen aikana kiinnostuin erityisesti kosmetiikan kemiasta.

Opintojen aikana puhkesi myös hajusteyliherkkyys, joka on pahentunut vuosien varrella. Tänä päivänä elän monikemikaaliyliherkän elämää ja etsin uusia haaveita toteutettaviksi. Kiinnostukseni kohde on edelleenkin kosmetiikan kemia, tosin nykyään hieman eri näkökulmasta.

Yritän edistää ihmisten tietoisuutta kosmeettisten aineiden vaikutuksista ja siitä miten välttää turhaa altistumista.

Missio

Tarjoamme juuri sinulle mahdollisuuden tulla eettiseksi hius- ja kauneuspalvelujen sekä kosmetiikan kuluttajaksi ja osaajaksi.

Eettisyys tarkoittaa lainsäädäntöön, tieteelliseen tutkimukseen sekä läpinäkyvästi dokumentoitujen turvallisten työtapojen käyttöä arkisten valintojen pohjana.

Arvot

  • Läpinäkyvyys
  • Luotettava tieto ja turvallinen käytännön toiminta
  • Tinkimätön rehellisyys
  • Uteliaisuus

Visio

Eettinen ajattelu ja läpinäkyvyys kosmetiikan tuottamisessa, toiminnassa, markkinoinnissa ja käyttämisessä muuttuu ja sen tarve lisääntyy koko ajan. Haluamme mahdollistaa ja helpottaa eettisen suhtautumisen leviämistä puhkaisemalla kosmetiikan markkinoinnissa ja kosmeettisissa palveluissa olevia ”epäeettisiä kuplia”.

Tulevaisuudessa eettiset kuluttajat, yritykset ja media linkittyvät EthicBeautyBubblen avulla yhteen.

Bränditarina

Kaksi kauneudenhoitoalalla yhteensä yli 60-vuotta työskennellyttä opettajaa heräsivät molemmat tahoillaan maailman muuttumiseen. Yhdistämällä tietotaitonsa ja halun luoda uutta, syntyi yritys, joka halusi rikkoa kauneudenhoitoalalla vallinneen markkinointikuplan ja tarjota mahdollisuuden oppia alan tietoja ja taitoja uudella tavalla.

Pin It on Pinterest