Haluatko tietää miten kosmetiikan raaka-aineita voidaan luokitella tuotteen ainesosalistassa? Millainen kemiallinen rakenne on esimerkiksi triglyserideillä tai hiilihydraateilla? Millaisia vaikutuksia vitamiineilla on kosmetiikassa? Tai miten kasviuutteet eroavat muista kosmetiikan raaka-aineista? Entä miksi aromaattiset raaka-aineet ovat jossain määrin terveysriski? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen kattavasta 10 luentoa sisältävästä luentosarjasta, jossa perehdytään kasvi- ja eläinperäisiin kosmetiikan raaka-aineisiin. Pääset lukemaan lisää luentosarjasta tästä linkistä https://ethicbeautybubble.fi/kasvi-ja-elainperaiset-raaka-aineet-kosmetiikassa-luennot/

Luennot sekä luentomateriaalit nyt tarjouksella 14.12.17 asti -50%, kun kirjoitat ostoskoriin koodin “ale”.

 

Kasvi- ja eläinperäiset raaka-aineet kosmetiikassa-luennot -50%

| 13.02.2017

Pin It on Pinterest